gift ideas for boys HEI FRA RHODOS

gård erling schoemer Hei fra Rhodos! Jeg pleier jo egentlig alltid å si hei fra Gardermoen, men det fikk jeg ikke til i går. Jeg var så opptatt av å spise mat, drikke vin, finne en bok og sosialisere meg med reisefølget, at tiden bare fløy fra meg.

medicine dry cough Flyreisen er et kapittel for seg selv. Alt startet egentlig veldig bra – vi hadde unnet oss ekstra beinplass og satt samlet. Men så havnet vi ved siden av en kruttønne av en baby, som skrek hele veien. Den gråt ikke – den skrek, som om den visste at flyet kom til å styrte. Så selv om jeg egentlig ikke var redd i utgangspunktet, klarte babygråten å trenge inn i nervene mine, og så begynte jeg jammen å grine jeg også. Ikke like høylytt som babyen, but still.

inaktivitet og helse Det var en gang i tiden jeg ble irritert på babyer og småbarnsforeldre på fly – men nå kjente jeg at jeg syntes mer synd på foreldrene enn på meg selv. Hvis du tror det er slitsomt å høre på en gråtende baby i fire timer, tenk hvor slitsomt det er å i tillegg vite at hele flyet sitter og irriterer seg. Så kan man jo alltids diskutere om en bilferie hadde vært en bedre idé, men det får jeg heller ta stilling til når jeg får en liten satan i gatan. 

topp frisør bømlo Nå er vi altså fremme på Rhodos, hvor vi har leid et helt fantastisk hus. Gleder meg til å vise! I dag er det faktisk litt overskyet, men det gjør meg ingenting. Jeg bruker alltid et par dager på å venne meg til sydenvarmen.

chris frisør skien Snakkes snart igjen pangong lake ladakh ♥

17 kommentarer

 1. robert pummeroy mondelez blir på nynorsk

  vondt i hodet vondt i muskler Nam! Det der så veldig godt ut. Hvor på Gardermoen var det?

  1. Ida Wulff
   pengene ved tenna dems dårligt mor datter forhold

   overlege anders hansen Oi, jeg husker ikke hva det heter! Wagakaka et eller annet, hehe

 2. prioriteringsveileder bup 2017 sjekk selvangivelsen på nett

  ookla speedtest by country Hahaha elsker hvordan du får ALT til å bli morsomt. Du skriver på en så fantastisk måte og det virker bare så lett for deg å gjøre alt morsomt! Sjeldent jeg ler så mye av blogginnlegg… ha en fantastisk ferie!!

  1. Ida Wulff
   spoken hindi online gusto road price

   allehånde lillesand apningstifer For et kompliment 😀 <3

 3. princess claire luxembourg jim jones dipset

  keystone butterfly valve v11 dimensions Hei! Jeg skal til Rhodos litt senere i sommer. Gøy at du er der nå, og kan dele tips og opplevelser jeg straks kan dra nytte av 😉. kos dere max! Katinka 😊

  1. Ida Wulff
   fine offset electronics wp1400 steking av entrecote

   lemar tv live cricket streaming Kos deg på Rhodos, heldiggris! 😀 <3

 4. endre tekst i excel moray council planning

  håndball jentene lettkledd Frekt skrevet det med babyskrik

 5. paste is not working in windows 10 barn emosjonell fungering

  konstruktive kommunikation definition Så godt å endelig høre dette fra noen som selv ikke har barn. For barna skriker ikke for å irritere, de gjør det av en grunn, trykk, vondt i magen, temperatur osv. Som foreldre er det så stressende å oppleve et skrikende barn på fly, og man forsøket virkelig alt man kan for å få det barnet til å være stille. Stressede foreldre skaper stressede barn og det eskalerer bare. Ingenting føles bedre enn at medpassasjerer tenker/ sier som du skriver👍👍👍. Tusen takk for at du har forståelse selv uten barn selv😊

  1. Ida Wulff
   ligg godt seng bytte hengsler jeep xj

   eksternt skrivebord uio <3 <3 <3

 6. gikk opp på kryssord sentence correction in english

  adamantine plate 5e Du har så mange fine hårbøyler! Hvor kjøper du de hen? 😀

  1. Ida Wulff
   tallsystemet oppgaver 2 trinn flicker in hindi

   retpd parameter in jcl De fleste er fra Daisy på Vinderen i Oslo 🙂

 7. data portability gdpr Hvor er den blå skjorten og hårbåndet ditt kjøpt? 😀 så fiiint!

  1. Ida Wulff
   sikker sletting av data partiet de kristne rogaland

   hvite prikker på tungen Blusen er fra Nelly, hårbåndet var en gave så det vet jeg dessverre ikke <3

 8. libertine flaunt jacket Hei
  God beskrivelse av flyturen fra H😫Krysser fingrene på at det blir en rolig flytur hjem. Håper de med dette barnet har googlet lufttrykk på spedbarn under ferien😃 Hilsen en som var på samme fly 😃

  1. Ida Wulff
   endre plassering av sikkerhetskopi i itunes fine dekksel til ipone 4s

   frank løke kone Var liiitt bedre hjem? 😀 Men bare litt.. Hehe

 9. wrath of the titans hvordan vaske goretex

  ikke høy kryssord Akk ja, eg skal love deg at det å fly med baby er fælt. Gjennomførte min første tur med mini for litt sidan, og sat med hjartet i halsen. Heldigvis redda amming og smokk turen! Flyvertinna sa at eg skulle drite i kva dei andre passasjerane tenkte og heller fokusere på mini (det er tross alt ikkje noko godt med press på ørene), men det er lettare sagt enn gjort!

  1. Ida Wulff
   bruke norsk bil i utlandet varmblodshester i norgemesterskap 2016

   kaptein jack sparrow I feel ya <3 Gruer meg allerede, selv om det blir lenge til!

Skriv en kommentar

båtmesse 2017 stavanger hardingfeler i telemark Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

erhard milch wiki

dupont fm 200 datasheet

kart over drangedal

temaet meg selv

anna puig sanchez

carl alfred bakker