rensasen dekk bodø NYFORELSKET KOFFERTPAKKER

prometheus gresk mytologi Som Gaute Ormåsen joiket en gang i tiden: kjærlighet er mer enn forelskelse.

press shop in bangalore Ja. Kjærlighet er også å få lov til å fylle halve kofferten til kjæresten sin når man skal ut og reise sammen – uten å måtte grine seg til det. Kjærlighet er når du oppdager at din utvalgte bare tar med seg to shorts og syv truser på en ukes ferie, og resten av plassen er opp til deg å bruke.

gear shift sensor gl1500 Jeg tuller ikke. Jeg ble forelsket på nytt, og de varme følelsene strømmet på for hvert skopar, hårprodukt og brettspill jeg slang oppi kofferten hans. Litt forsiktig til å begynne med, men så merket jeg at han ikke hadde noe i mot det, og måket i vei som en gravemaskin. Alle de tunge tingene. Det eneste som kan stanse meg nå, er vektskåla på Gardermoen. Den tid den sorg.

kfum speider stavanger Vi er altså i gang med å pakke til en uke i Hellas. Sammen med svigerfamilien! Ulikt meg å ikke grue meg i det hele tatt, jeg har feriefølelse deluxe og gleder meg skikkelig. Min største bekymring er om jeg kommer til å finne meg et fotogent badedyr mens jeg er der. Så da er det vel bra. 

smerte høyre bryst Ny strandveske forresten! Jeg har sett den så mye på Instagram i det siste, at jeg er blitt påvirket til å tro at den er dritfin og verdt å bruke over tusen kroner på. Men så ser jeg den i mitt eget hjem, og tenker: er den fin objektivt sett, eller er jeg rett og slett blitt influenced? Den er jo ikke så ulik mange andre strandvesker jeg har hatt opp gjennom årene. Jaja, levva livet.

finn kjøpekontrakt bil Har forresten ikke ord for hvor deilig det er å ha et eget rom å pakke på! Rommet du ser litt av på bildene er gaderoben/det som muligens også skal bli et kontor. Akkurat nå står det tomt, så jeg har hatt pakkeverksted der inne i flere dager. Du vet: Grovpakking, elimineringsrunde 1, elimineringsrunde 2, finpakking og så videre. Nå begynner det å ligne noe, selv om jeg kan banne på at jeg kommer frem til Hellas og kjefter på kofferten min fordi den ikke inneholder noe brukbart.

koblingshus til små motorer Nå skal jeg ta kvelden. Har nettopp hatt full body scrub med Ole Henriksen på badet, og ser ut som en tomat. Men jeg føler meg ren, og veldig klar for å reise. I morgen starter ferden, og vi skal faktisk ha en natt på Gardermoen først, for å få en mest mulig behagelig start på ferien.

hungry heart bruce springsteen chords Nattinatt kvinner vold straff ♥

32 kommentarer

 1. styrilia 43 2080 eidsvoll Oh lord! Du skriver så utrolig bra, sitter og ler så jeg griner!

  mistet tassimo kapsel rengjøring God tur, kos deg masse. 😍

  1. white tale black mane Haha! Takk, kjære Silje <3 <3 <3

 2. check rules in outlook 2013 Hvor i Hellas skal du?

  1. microwave oven india derfor kan du droppe kuldekrem

   jasa ham ji reha jika Skal til Rhodos, men husker ikke hva stedet heter 🙂

 3. dum theme song Garderoben ser utrolig fin ut! Hvor er den søte stråhatten fra? 😍

  1. Ida Wulff
   planering av kylling jack nicholson 2018

   vent superabsorbent fuel tank Takk 😀 hatten er fra Accessorize <3

 4. lese strikke diagram hip hop instrumenter

  siste overlevende i auschwitz Hvor er den fine kofferten fra? 😍

  1. skoesken francine rivers diligence ev n2014 logging

   gjengjeldelse ved varsling tett på kravet Den er fra Samaonite, jeg har kjøpt den hos Steen & Strøm <3

 5. regjeringen digital agenda gikk inn kryssord

  adresse drammen rådhus Starten på innlegget ditt kunne vært et avsnitt fra en romantisk komedie ala Bridget Jones. Gidder du å skrive en bok snart?

  1. baby spill spill For et kompliment 😀 <3 <3

 6. usgaap significant definition curtailment steking av kalkunfilet i stekepose

  astor court hotel Når vi drar til syden får jeg alltid plass i kofferten til kjæresten, og når vi drar på skiferie får han alltid plass i min koffert. Trodde det var helt selvsagt at den som har med mest får plass i partnerens koffert 😛

  1. Ida Wulff
   tagged sign in ikke arve guds rike

   erkebiskopen i nidaros Hehe, kanskje det :p men alt dette er nytt for meg!

 7. alder jens stoltenberg Du.er.så.BRA! Du skriver så sjukt morsomt, og så ekte! Du må jo skrive bok, kvinnemenneske 😀

  1. holde festen hjemme arnulf refsnes instagram

   mexico pin code 😀 😀 <3 <3

 8. eksempel beskrivelse ns 3420 vendor app download

  komme i gang med jogging God tur 🙂 Prøvde meg på det samme, men da jeg prøvde å legge en stooor toalettmappe med alt av kremer, var det stopp, var visst ikke aktuelt at de skulle eksplodere i hans koffert 😉

  skinkesalat med lokk av fløte og majones Håper du kommer med noen bokstips etter ferien 🙂 Hvis du ønsker noen selv vil jeg anbefale «De som faller» (ikke krim, men spennende og godt skrevet) Og hvis du vil ha tips til krim, så anbefaler jeg deg å søke opp forfatteren Kristina Ohlsson, lest alle av henne og syns de var spennende! (kom på nå at du ikke hadde spurt om lesetips, men kom med noen uansett :))

  gaby shulman borne Uansett, ha en fin ferie 🙂

  1. wrestlers sangita and babita Tusen takk for tips 😀 skal faktisk kjøpe et par bøker på Gardermoen etterpå, så det passet helt perfekt. Kanskje jeg finner dem på Storytel også. God sommer til deg :*

 9. flimrer foran øynene clas ohlson bergen

  noch einmal 3 fasit Badedyr: overalt! Så de hadde noen sykt kult på Primark av alle steder, vet ikke om de har det der men iallefall. Ser ut til at strandfolka i Spania har fått med seg at disse rosa pelikanene? er sykt poppis. Men for min del er det like fedt å flyte på en pizza 🙂 kos deg på tuuur!

  1. bruke outlook som timebestillingssystem svetter veldig mye

   minecraft servers need staff Taaakk 😀 <3

 10. kingsbury karen book list severance pay norway

  biba franchise enquiry haha samme vesken koster rundt 200 på ebay ;P kos dere masse 😀

  1. Ida Wulff
   poengkrav bachelor psykologi trondheim plant enzymes wikipedia

   gammel norsk spelsau Løp og kjøp 😀

 11. robin christensen roussimoff Jeg forguder veskene dine, såå misunnelig. Kos dere masse på ferie! 🙂

  1. rose slevy marchal duchamp fladen flytedress pris

   sydpolen ekspedisjoner full length movie Tusen takk <3

 12. arcade fire suburbs Hei. Så fint dere har fått det i leiligheten og for en fin garderobe! Hvor er den fra?

  1. vstrom 650 2007 speedometer problem present mr world

   jordan mp3 song download Den er fra Svane 🙂

 13. kjærlighetens bussjåfør utdrag ferskentre i drivhus

  oliver and hardy Hei! Ville bare si at jeg er helt enig med Mia over her, hadde vært utrolig gøy å lese en bok skrevet av deg! <3 Håper dere koser dere og nyter ferien 🙂
  Klem<3

  1. klaret smør oppskrift slim exercise video

   thomas cruise mapother iii <3 <3 <3

 14. Charlotte
  bilder og plakater inne kanin og allergisk

  probleme envasement camargue Hvor er veska fra?😍

  1. markører i kartet Farrow 🙂

 15. familien skog og gamme elysian brand support

  ryan st airplane Hvor er veska fra? 🙈😍 … tror kanskje jeg er blitt litt influensed jeg også. 🤦🏻‍♀️😅

  1. save psd as pdf Farrow! 🙂

 16. tørketromler best i test swire oilfield services as hammerfest

  jobbe hos lindex Hei Ida<3
  Hvor er vesken din fra?

  1. nintendo gamecube games erobreren spill måtte

   trykkmåler for ski Farrow 🙂

Skriv en kommentar

kragero blad no tilatt størrelse på handkoffert i fly Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

forskjell atrieflimmer atrieflutter

furios si iute 8 online gratis

delhi got talent 2017

have my back meaning

daredevil 2003 trailer

cris pnr enquiry