best love movies BRYLLUP, DATE NIGHT & FERIE

kanye west historie God tirsdag lillebjorn nilsen full på scenen ♥

pistol online shopping Siden sist har jeg vært i bryllup, sovet masse, spist masse og sett masse på serie. Bryllup slet meg helt ut, selv om jeg bare drakk to glass vin. Tror jeg ble sliten på brudeparets vegne, haha! Jeg har alltid tenkt at jeg skal ha et miniatyrbryllup hvis jeg noen gang skal gifte meg, og det står jeg fortsatt for. Typ aller nærmeste familie – og kanskje noen få venner. Jeg tror ofte at gjestene i et bryllup koser seg mer enn selve brudeparet som stresser seg i hjel, og dét gidder jeg ikke. Skal ligge på en bademadrass helt til det er på tide at papsen sleper meg ned kirkegulvet. Eller hva det enn blir. Kanskje jeg gifter meg  en bademadrass. Kanskje jeg ikke gifter meg i det hele tatt. Kanskje er jeg allerede forlovet! Neida, ble bare revet litt med her.

madge skelly american indian hand talk Jeg er trøtt. Overtrøtt, undertrøtt, vet ikke helt. Samboeren min løp avgårde før klokka syv i dag morges, og jeg tenkte at jeg skulle være den sportybaben. Dra på meg treningstøyet, og bare: det er ikke trening før klokka ni, men får man på seg tøyet, så går det lettere, blunkefjes. Her ligger jeg i treningstøyet, og innser at det ikke ble noe enklere. Bare jævlig mye tyngre, for nå må jeg åle meg ut av den trange tightsen, som å fjerne en kondom fra en overmoden banan. Og så må jeg rulle den på igjen, når følelsen av sportybabe kommer tilbake. For i dag skal jeg trene. Startet forrige uke med å skryte av treningsgleden min, og så forsvant den helt. Hva er det som skjer. 

DATE NIGHT 🍕🍷

hvor ligger oljefilter mercedes t model I går hadde Gravlyset og jeg date på brygga her i Tønsberg. Pizza og rødvin og prat om noe annet enn garderobeløsninger og elektrikere. Føler at vi har havnet litt i to do-fella den siste tiden, hvor dagene går med til å fikse ting som fikses skal. Sånn er det kanskje når man flytter inn i et nytt hjem, men det har gått to måneder og nå gidder vi ikke mer. HEHE. Joda, vi gidder. Vi må bare ha litt mer date nights og rødvin også, for det er vi jo egentlig så gode på. Dagens budskap: Man må ikke slutte å date bare fordi man havner i et fast forhold.

register name in voter list Nå er det tre dager til sommerens første reise, og jeg gleder meg stort til Hellas. Jeg er veldig glad i Hellas, til å bare ha vært i landet én gang. Tror Gravlyset gleder seg også. Han er blitt offer for buss for tog, som skal vare helt til ut i august. Og lærer NSB seg noen gang å koordinere den slags? Ney. Takk og lov for ferie!

14 kommentarer

 1. mysen bilservice as overrasket på engelsk

  jordynne grace weight in a kg s Kanskje du har noen gode serietips å komme med? Trenger sårt noe å slå ihjel x antall timer på fly med om en uke.. 😆
  Riktig god tur til Hellas, gleder meg til oppdateringer 🙂

  1. Ida Wulff
   sarah hean bournemouth kule ting å tegne

   songs with the lyric superstar and movie star Psyikateren på Netflix 😀

 2. doctor shortage in sri lanka Kan du ikke vise et bilde av hva du hadde på deg i bryllupet?:)

  1. Ida Wulff
   hva kommer kløft i haka av forsvar budsjett usa

   stor der du veit Det kommer nok ikke, dessverre <3

 3. traffikken lillehammer til oslo nå kvantifisere eller kvantitere

  hardanger folkeblad app Enig med bryllupet! Tenker jeg vil bruke penger og tid på noe jeg elsker (også min eventuelle forlover da), ikke lage et stort bryllup for alle andre. Kan du lage et innlegg med pakkeliste eller hva du har med deg i kofferten til Hellas?

  1. Ida Wulff
   come up meaning in hindi ulica piękna dębica

   forge documents charges in india Åh, det rekker jeg dessverre ikke 🙁 <3

 4. svangerskapskontroll i arbeidstiden duplex steel definition

  båten om kvelden Hvor spiste dere? Og er det et sted du vil anbefale?

  1. Ida Wulff
   pigger til sko biltema skinkestek med svor surret

   søker google no Vi spiste på Paparazzi, jeg syns pizzaen på Esmeralda er bedre 🙂

 5. dette prøver kroppen a fortelle deg hellige huset til islam

  min side eiendom Savner paraplyene dine Idaaa, sikkert fått mange likes på denne kommentaren om det gikk, så nå håper jeg at du planlegger et parqply-innlegg 🙂

  1. Ida Wulff
   hodepine venstre side foran chris hemsworth thor

   utover på engelsk Hei Sara 😀 Jeg har et jeg jobber på, men har dessverre ikke irritert meg så mye i det siste. Hehe <3

 6. pepek twardy i czerwony leczenie crémant de bourgogne pris

  lang dreiing innvendig Jeg føler med gravlyset! Jeg pendler Oslo-Drammen og dør litt mer hver dag. Ikke si det til gravlyset, men jeg leste at det vil være sånn hver sommer fram til minst 2030 fordi det er så mye arbeid som må gjøres med nytt signalanlegg. Jeg pleier ikke ha mulighet til å ta ferie i fellesferien så det er faktisk helt krise. Så krise at jeg nå ser etter bolig i Drammen. Ha ha! God sommer og god tur til Hellas til dere 🙂

  1. Ida Wulff
   lesehefter med store bokstaver stenseth grimsrud arkitekter as

   hvorfor flytter påsken seg Uff altså!! Vi får ha ferie hele sommern 😀 <3 God sommer til deg!

 7. send judes school hd images dehradun være på bardufoss

  beautilful day composer Kremt.. så jeg en glatt ring på en finger???? Herlig!

  1. Ida Wulff
   svommehallen i rognan defoe senket newcastle

   levere bil til hugging Ja, men ikke for noen grunn! hehe

Skriv en kommentar

teenage mutant dow steve madden delhi Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

europacup fotball 2015

gamleringerikesvei 148 bekkestua

rosa de los vientos

fenemal søvn erfaring

utebelysning vegg led

gudlaug nåvik frosta