jojo siwa med slett hår DET SKJER TING PÅ KJØKKENET

WHERE I COOK 🍷

annet ird for telefonbok Jeg har endelig kommet litt videre med kjøkkenet. Hvordan det så ut rett etter at vi flyttet inn, kan du se caiano shipping as forhold til ansatt i barnehagen. Får helt vondt i øynene av å se på før-bildene, jeg kan nesten ikke huske at det var  hvitt.

kreft i skjelettet hva kan gjøres Nå er veggene malt i dempet sort, med svært vaskbar maling vel å merke. Hyller er skrudd opp på veggen, og jeg har kjøpt krydder, bøker og diverse som pynter opp litt. Det ser mer levende ut nå, eller hva? 

carolines birthday party Nå mangler det et teppe på gulvet, lampe i taket, og å bytte ut blandebatteriet med et i matt sort. Stikkontaktene skal selvfølgelig også være sorte, men ting tar tid. Og så tenker jeg å henge opp et bilde eller to på den veggen hvor hyllene er, men jeg har ikke funnet ut hvilke enda. Gravlyset syns vi skulle ha en plakat hvor det står «But first, coffee». Jeg døde. Det var søtt og skremmende på samme tid, hehe.

samfundets skole søgne Jeg vet liksom ikke hva mer enn disse tingene jeg kan gjøre for å få et hyggelig kjøkken, kanskje det holder da? 

magnet cost of microwave ifb Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva du syns! elizabeth olsen movie ♥

herren skal bevare deg Denne morgenen begynte jeg å jobbe før jeg dusjet og fikset meg. Det er en av fallgruvene ved å jobbe hjemmefra, for plutselig er det formiddag, og så føler jeg meg mislykket fordi jeg ikke har vært i dusjen enda. Men nå må jeg altså dusje, for om noen få timer skal jeg i en vielse. Naboene skal gifte seg, og jeg er forlover! Av alle ting. Derfor blir det nok to travle dager, men jeg krysser fingrene for at jeg rekker å hoppe innom bloggen likevel 😀

true size of Hade så lenge!

129 kommentarer

 1. hawker hurricane scale plans nord norges europakontor

  diamanter og andre rubiner Så fint dere har fått det! <3
  Men, teppe på kjøkkenet… unngå det hvis dere kan! Det blir utelukkende en oppsamlingsplass for matrester og annen skitt fra kjøkkenet. Mye enklere å holde rent uten 🙂

  1. betale buss med mobil Tusen takk 😀 <3

 2. egne erfaringer med tannleger i sverige opparbeidet kontraktuell rettighet

  hårfrisyrer menn tykt har 2017 Rart hvordan interiørdetaljer dukker opp hos flere bloggere samtidig.. slik som disse hyllene..

  1. kragebenet ute av ledd paul adelstein and wife

   kropp kommunikasjon kontakt trening kkk Hvis du hinter til at det er spons så er det ikke det. Man kan få hyllene for 249,- enkelte steder, så deeet hadde jeg akkurat råd til fra egen lomme 😉

 3. tape ustabilt kne Så fint kjøkken! Jeg lurer på hvilken maling dere har brukt siden du sier den er «svært vaskbar»? Vi har selv foreløpig bare maling bak vask og steketopp, men klarer ikke å bestemme oss for om vi skal ha glass/plate/fliser bak steketoppen. Malingen vår er veldig matt og blir utrolig fort skjoldete..

  1. Ida Wulff
   number theory pdf pris barnehageplass 2018

   fievre jaune picotements Takk 😀 Vi gikk for glansnivå 5 i hele leiligheten, ser fortsatt ganske matt ut. På kjøkkenet brukte vi i tillegg noe som heter dekso 5, som gjør at malingen er mer vaskbar. Men dette vet jeg svært lite om, vi leide inn folk som både kjøpte maling og malte!

 4. mike wright netto Åhhh! Kjøkkenet ditt er to die for 😀 Shit så bra smak du har! Ønsker meg sort kjøkken sjæl, spesielt nå etter å ha sett hvor fint det ble hos dere 😀 Likte også detaljene svært godt!

  easy bank kundeservice Jeg er fan av minimalisme, og da spesielt på kjøkkenet så jeg synes ikke du behøver så mye mer jeg 🙂 Kanskje 3 freshe glasskrukker med forskjellig te og kaffebønner i? Det har jeg på kjøkkenet mitt i en mørkt trekasse ved siden av kaffemaskinen, sammen med en liten grønn (fake) plante.

  piano chords em Sweet ble det iaf! Gad jeg gleder meg til å få større plass å boltre meg på. Vi eier en leilighet, men den er svært liten – så vi har allerede rukket å pusse opp det som pusses kan. Som interiørdesigner så KLØR det daglig i fingra etter nye prosjekter, så jeg håper virkelig du poster masse mer 😀 haha, så kan jeg leve litt igjennom deg! XD

 5. vanlige misoppfatninger i matematikk Supersnyggt, gillar just att det är så stilrent utan att vara överstylat för den delen. Hyllorna= vill ha dom nuuuuu 🙂 😉

  1. beste rente sparekonto 2018 spiller gösta wikland

   andrassy university budapest hungary <3

 6. nettsider for barn og ungdom Wow, så utrolig fint kjøkkenet deres ble! Spesielt sammenliknet med de sterile før-bildene. Jeg har helt hvitt kjøkken selv, ganske likt deres før-situasjon, bare litt mindre enn deres. Jeg har lenge lurt på om jeg skal male veggene, men vært litt i tvil. Etter å ha sett disse bildene, er jeg ikke det minste i tvil lenger! Det skal males! Tror kanskje ikke dempet sort er min farge, men en eller annen mørk tone blir det nok. Takk for inspo, Ida! 🙂 Stemmer ellers for at du beholder veggen som den er, med bare de to hyllene. Less is more, og alt det der 🙂

 7. nyvalg av sakkyndig takstnemd eiendomsskatt Så fint!!!! Vil du lage et innlegg der vi får se litt flere bilder av både kjøkken og stue? En type housetour? Jeg elsker denne stilen <3 Skal pusse opp stuen selv, og trenger litt inspirasjon 🙂

  1. lured in english avokado stein avlegger

   skinntøfler dame str 42 Ja, det kommer mer etterhvert! 😀 <3

 8. hånd og munn syke mark i magen voksen

  flygerutdannelse på torp Hvorfor har du en coffee table book om vegetariske hoteller når du spiser kjøtt hele tiden?

  1. european parliament elections sperring av journal dps

   forstå kritikkskjema utstilling hund For å minne meg selv på hvor mye jeg elsker kjøtt!

   1. estragon kylling oppskrift Ida for president!🙌🏻

 9. hvilke tjenester er eid av google Kjøkkenvotten og håndkleet, hvor har du fått tak i det? Vet det er ekelund sitt, men finner ikke dette mønsteret noe sted! :)) god ferie Ida!

  1. gravid mage gutt eller jente time square sermons

   kjøpe fjellreven impregnering Hei! 🙂 nei, det er faktisk fra House of Hackney! Jeg kjøpte hos Palmastore.no. Og takk for det <3

 10. stein christian mohn Kjempe fint kjøkken. Så stilrent samtidig som det er lunt og koselig. Kan jeg spørre hvor hyllene er fra? – M

  1. kastrerer katt pris bergen vondt nede i magen

   når du sjekker konton dagen derpå Takk 😀 Hyllene er fra Woood!

 11. kristne sommerstevner 2018 dumpster diving tromsø

  grovbrød uten hele korn Heisann, først vil jeg bare si at kjøkkenet ser helt fantastisk ut! Er midt i styling av nytt kjøkken selv, og lurte på hvilken størrelse du har i Meert Hyllene fra Woood?:)

  1. unoriginal flat diamonds 100 cm! 🙂

 12. biggest king of india høyeste fjell i norge

  nitrogengass i blodet Hei,

  øyeblikk du ikke får igjen Kan jeg spør hvilken lengde du har på hyllene?

  1. mann chaha hai tujhko mp3 lured in hindi

   dagens hamar arbeiderblad 1 meter 🙂

 13. motor car as per grefsrud Nydelig kjøkken, hvor er det hvite fatet fra? 🙂

  1. team leader international Sinnerup 🙂

Skriv en kommentar

frank ocean lost nighthawk diner grunerløkka Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

tabletter mot kvalme uten resept

keramiske fliser bad

cahuita costa rica

lisa ann walter

sponsorer ol 1994

fiane skole kunstgress