drive firma for deg selv VÅRT FØRSTE KYSS OG IKKE-HJEMMELAGET SUSHI

editions atlas svindel I dag er det ett år siden mitt første kyss med Gravlyset. Jeg er blitt fortalt at det skjedde på Universal Music sin hagefest 21. juni 2017, og jeg tenkte det kunne være en hyggelig ting å snakke om før vi la oss i går kveld. Der tok jeg feil, for det er tydeligvis ikke noe hyggelig at jeg ikke husker at vi kysset – og at jeg fortsatte livet mitt som om ingenting spesielt hadde skjedd i flere uker. Herregud, la meg leve bro, kan ikke gå rundt og huske på ALT heller. Når det er sagt, så ble det kanskje litt mye vin den sommeren. Til mitt forsvar: Jeg var jo akkurat ferdig med å studere. Hadde lært meg å sette pris på livet. Yes. 

lese egen journal på jobb Det ble noe bra til slutt, og det er vel det viktigste. Når vi først er inne på å leve livet. I går orket jeg ikke å lage middag, så jeg danderte heller takeaway-sushi og latet som om jeg hadde laget det selv. Jeg ble avslørt etter 30 sekunder. Usikker på om det var dipen i plastbeger eller det ryddige kjøkkenet som avslørte meg – det smakte i hvertfall godt. Noen ganger føles livet for kort til å lage middag. 

cembalo til salgs I dag skal jeg til min nye fastlege for aller første gang. Han er en godt voksen mann, og alt jeg har på agendaen er underlivet. Føles så totalt unødvendig, nå på morgenkvisten. BAH… Jeg har sverget til Volvat i flere år fordi jeg ikke orker fastlege-styret, men jeg kjenner at den vevsprøvetesten gidder jeg ikke å toge til Oslo for å ta. Tenk hvis jeg må toge hjem igjen med bleie. Livet når nye høyder!

nå er dagen over Ellers kommer resten av dagen til å gå med til trening, interiørshopping og forberedelser til bryllupshelg. Angående interiørshopping, så har det stått litt stille i leiligheten de to siste ukene. Samboeren min har vært busy, og jeg er blitt en sånn som ikke skrur ting inn i veggen fordi jeg har en mann som gjør det. Men nå er vi litt i gang igjen. I går kveld skrudde vi blant annet opp vegghyller på kjøkkenet, og begynte å lete etter veggpryd til resten av leiligheten. Jeg elsker de sorte veggene, men gjett om de trenger pynt. Kan fort bli litt trist uten. Så det kommer, det kommer 😀

forskjell flex 110 og 130 Men nå må jeg løpe. Tipper den nye fastlegen gleder seg like mye som jeg gjør.

39 kommentarer

 1. over det kinesiske hav slotomania auto collector

  being a wallflower Hei, Ida! Vil du vise spisestuen din? Du har snakket om spisestuestolene, men hva med spisebordet, hvor kommer det fra? 🙂 Hilsen en som er nysgjerrig! 🙂

 2. Cecilie
  stikk på barn noedhavn kategori 2

  aldona ingeniour kaunas Hei Ida!
  Ville bare legge igjen en kommentar og si at bloggen din har virkelig løftet seg mange hakk etter at dere flyttet! Har fulgt deg siden starten, og bloggen din er virkelig den beste på lenge nå. Gleder meg til å se masse nytt interiør, da jeg selv også har kjøpt nytt hus nå. Ha en fin dag videre!

  1. Ida Wulff
   drive carefully someone loves yoi emily is away free online

   bode heat hd Såå hyggelig å høre! Takk 😀 og gratulerer så utrolig mye med huskjøp. Stor klem!

 3. landsfengslet i kristiania Hei, den sushien ser kjempegod ut. Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den?

  1. mcdonalds ledige stillinger oslo legers taushetsplikt ovenfor foreldre

   lukket lungebetennelse symptomer Kjøpt hos Panda! 🙂

 4. ulike avtaer for epc spiller condition cubes

  avspille dvd med windows 10 Hvor er det sushi-settet fra? 😊(Svarte)

  1. Ida Wulff

   hvor lenge jobbe før sykemelding Sinnerup, en butikk i Danmark 🙂

 5. Anonym
  creeping death lyrics vanntesting av broennvann

  fryktelig fint drammen Hvorfor drar du ikke bare til Volvat på Nøtterøy? De er kjempe hyggelige og flinke der 🙂

  1. døde etter andre verdenskrig Visste ikke at det fantes Volvat her 🙂 Men fastlegen var en hyggelig kar!

   1. questions to ask your girlfriend For gudsskyld ikke dra dit. De er totalt ubrukelige der.. Det skal mye til før jeg sier leger er ubrukelige, men altså hjelpes..

 6. ansvar balkong i borettslag aretha franklin scaruffi

  nytt gulv pris Du, jeg må bare si at jeg digger den økte hyppigheten på innleggene dine! Nå kan jeg lese bloggen din til morgenkaffen hver dag 🙂 Og kvaliteten er like bra som alltid!

  1. william blake pdf ekta movie songs

   carolyn keene facts Så hyggelig å høre, takk!! 😀

 7. petit brabancon oppdrett feeler lathe 280

  oppbevaringslommer til vegg Hei, hvor er fatene/brettene fra som sushien er på?

  1. olx oneplus 5 De er kjøpt hos Sinnerup i Danmark 🙂

 8. Ingebjørg
  katalogisere en bok ellinor flor design

  amerikanske credits studiepoeng Hei Ida! Husker du sa at du skulle på møtet med de andre eierne av leilighet i bygget deres. Er bare så spent på å høre om det bare er dere som har vært uheldig med at ting ikke har vært ferdig i tide eller har de andre leilighetene vært like «dårlige» også?:-)

 9. enda gaani needa gaani mp3 santiago de compostela pilgrimsreise

  kreve oppheving av sameie Spent på oppdatering om hvordan det gikk! 🙂

 10. Camilla
  regulation european labour authority høyfjellshotell i gudbrandsdalen

  motivos que homem tem quando rejeita mylher Jeg ler meg skakk av humoren i innleggene dine, fortsett med det😄

  1. tunet varehus geilo gård kristian anderssen

   klar bil da epost Haha 😀 😀 <3

 11. unngå stive legger ved løping hoeysommer av edvard munch

  bøker carl gustav jung Elsker at du blogger så mye for tiden!! Jeg ler meg ihjel 😁 men er det bare jeg som lurer på hvorfor du kaller han Gravlyset? Hahaha! Ønsker deg en flott sommer. <3

  1. andy og larry wachowski Yey! 😀 <3 Hehe, det var et navn han fikk av en bloggleser i kommentarfeltet helt i starten, da jeg fortalte at jeg hadde vært hjemme hos ham og oppdaget at han kjøpte gravlys i stedet for kubbelys. Sparer penger på sånt vettu! God sommer til deg også <3

 12. hoteller i trondheim sentrum synlig lys spekter

  sushi drammen take away Jobber gravlyset for universal ? 🙂

  1. Ida Wulff
   kjøpe pc spill online bytte dynamo audi a4

   hvordan kvinner blir fremstilt i media Nei 🙂

 13. presidentinnsettelse usa 2017 når ønsker oppskrift på gode vafler

  forhandler av kryssfiner Hvis du vil til gynekolog for å ta celleprøve vil jeg anbefale Jørn Hugo Karlsen, han er kjempe dyktig 🙂 Du trenger henvisning fra fastlegen da. Ellers er Kvinnedoktoren også flink, litt usikker på om han tar celleprøver, men går jo an å ringe å høre. Trenger ikke henvisning hos han 🙂

 14. mehndi green kurti Nå høres jeg litt stusslig ut, men kan du ikke skrive litt innlegg hvordan du klarte å senke skuldrene og bare la deg bli likt og like noen tilbake 🙂 var det litt komplisert i starten, eller var alt bare super enkelt?
  Du er favoritten til flere av oss lesere 🙂 heier på deg og dere!!

  1. feires lucia i andre land snill lærer bilder

   tarmac delay contingency plan Ønsket er notert, og sorry for sen moderering <3

 15. kjent amerikanske resgissoerer matt busby fikk den siste olje

  mistet førerkort kjøre moped Liker så godt når du deler sånne små «snutter» fra hverdagen, veldig relaterbart og jordnært. Og som mange andre skriver, merker at blogglysten er tilbake, er veldig kjekt å se at du oppdaterer daglig nå!

  1. bikinier i store størrelser cisordinol depot injeksjoner

   kløe i huden ved hudkreft Hurra, så hyggelig å høre 😀 <3

 16. orkerød sykehjem norlandia avdeling ab hogue grep norge

  hoteller til fjells Jeg har lyst til å rose deg litt! Jeg er en «typisk» bloggleser som bare scroller gjennom veeldig mange blogger i løpet av en kveld, og legger så og si aldri igjen en kommentar. Jeg jobber meg nedover lista på blogg.no, og når jeg er ferdig føler jeg alltid at noe mangler, og det er da jeg kommer på din blogg! På èn måte hadde det vært enklere for meg å lese bloggen din om du var på blogg.no da min metode består av «høyreklikk» etterfulgt av «åpne i ny fane», men samtidig gjør det at jeg innser at jeg går inn på bloggen din fordi jeg vil lese nettopp DIN blogg, og ikke bare en som ligger nedover langs lista som jeg slenger med fordi den hadde en liten clickbait overskrift som er verdt (les: ikke verdt) å få med seg. Poenget: jeg digger bloggen din!
  Det egentlige poenget: jeg vil rose deg for at du tar deg tid til å svare på kommentarer!! Som sagt er jeg ikke en som kommenterer ofte, så hvis jeg først gjør det betyr det at en innlegg har truffet meg skikkelig og jeg trenger å få utløp for noe. Eller at jeg genuint lurer på noe. Så når jeg først legger igjen en kommentar går jeg ofte innom innlegget i ettertid og ser om jeg har fått et svar, for jeg vet selv at jeg brukte lang tid på å formulere kommentaren slik at poenget kom frem – som 10/10 handler om å få sagt noe fint til gitte blogger. Og da syns jeg det er så fryyyyktelig kjedelig å ikke ha fått noe svar. Tror jeg har kommentert bloggen din 2 ganger før i løpet av de mange årene jeg har lest den, og så langt har du en svar-prosent på 100 😀 (ikke dra den ned nå hehe). Dog leser jeg alltid kommentarer på innlegg, og det gleder meg å se at du svarer leserne dine. Man får et mye mer personlig forhold til deg og føler genuint at du bryr deg!
  KUDOS IDA
  (fun fact: jeg ville bytte etternavn til wulff for 3 år siden fordi en i familien byttet etternavn til oldefar sitt, også tenkte jeg faen heller om jeg skal bytte etternavn skal jeg bytte til et kult et, og ida er den kuleste jeg vet :///)
  ps 2: i den forrige kommentaren jeg skrev husker jeg at jeg måtte presisere alderen min fordi jeg tror jeg kommer frem som en 14-åring???? jeg er altså 20. fortsatt fan girl
  ps 3: jeg kommenterer kanskje ikke ofte, but when i do…. så kommenterer jeg en stil

  1. california vs norway riktig luftfuktighet inne

   daman flats for sale Hei Stine! 😀 Huff, nå passet det dårlig at jeg har vært en sløv banan i kommentarfeltet, og ligget langt bakpå! Men tusen takk for alle fine ord, det setter jeg VIRKELIG pris på <3 <3 <3 Håper du nyter sommeren, stor klem :*

 17. orchid paradise home hua hin alyson noel books

  mens verto prima hoody Ida! Gleder meg sånn til interiørinnlegg 😀
  Men kan du gi et hint til hvor spisebordet er fra? Ser ut som bordplaten er i akkuratt den type tre som jeg er på utkikk etter 🙂

  1. liket av tor jonsson på bokmål Hei 😀 dette er spisebordet Filip fra Slettvoll. Klem <3

 18. fratrekk skatt utleie mike ladle freshwater

  permittert og sykemeldt Hvor er hyllene på kjøkkenet fra?

  1. compaq presario cq71 åpne sme filer

   for some time mother had greatly envied us Meert-hyller fra Woood 🙂

 19. store job in mumbai Jeg ler meg i hjel! «…toge hjem igjen med bleie». Akkurat det samme hadde jeg tenkt! haha! Men du har liksom brutt den kleinheten med ny fastlege da, når det er underlivet som er den første timen 😉 Selv om det var en vevsprøvetest på agendaen. Håper den gikk bra, og ha en finfin helg! 😀

  1. legoland billetter norge england upcoming test series

   shola aur mp3 <3<3<3

 20. rosh hashanah fakta Hvor er de sorte vegg hyllene fra? 🙂

  1. Ida Wulff
   league of graphs banana making machin

   kona legger på seg Meert-hyller fra Woood 🙂

 21. volksrepublik china lasst 100 blumen bluehen Hei ida! Slipper du ikke vanlige kommentarer igjennom? Aldri reagert på at du ikke godkjenner mine kommentarere før 🙂

  1. svart dobbel ytterdør med glass Hei 🙂 Jeg slipper ALLE kommentarer gjennom, det tar bare litt tid fordi jeg svarer på alt!

Skriv en kommentar

bridge movie in hindi ulike samiske språk Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

princess juliet games free

sangbok med tegn

jimmy blue music notes

stillinger oslo kommune

ting man kan skrive om om verdensrommet

dårlig klassemiljø ungdomstrinnet