leker jente 9 år KJÆRESTEFERIEN ER I BOKS

longhorn steakhouse menu Da vi hadde malere fra MittAnbud på befaring hjemme hos oss, var en av dem fra Kroatia. Han solgte oss ikke helt på malingen, men på tørrpraten om sommerferie – full pott. Vi har rett og slett booket kjæresteferie til hjembyen hans, Rovinj i Kroatia. Så bare en uke etter at vi kommer hjem fra Hellas, flyr vi til Pula og kjører videre til denne lille perlen.

ROVINJ – KROATIA 👙☀️

silk cotton saree blouse designs Rovinj havnet akkurat på Business Insider sin liste over coolest under-the-radar places for sommerferier i Europa, så jeg har troen på at dette blir en vinner. Kanskje ikke så rart at jeg ikke har hørt om destinasjonen heller, før den innfødte maleren stod hjemme i stua vår og promoterte det stolt. Vakreste stedet i Kroatia! 

historie om wicca Forhåpentligvis vår første vellykkede alene-ferie, ettersom vi har valgt å stryke Koh Samui fra hukommelsen. Krysser fingrene for at vi slipper unna influensa, oppkast og diaré denne gangen. Dét hadde vært fint… 

chat room farsi Vi har booket oss inn på et strandhotell som ser veldig fint ut. Det ligger cirka 1 kilometer fra sentrum, hvor man finner det meste av restauranter og hyggelige, trange gater. På hotellet kan vi kose oss på beach club, legge oss inn på spa, spille tennis og leie sykler for oppdagelsesferd. Det blir sikkert en litt aktiv ferie, nå som vi har fått for oss at vi er et sporty couple, haha! 

sajan song instrumental Og gjett hva! Man kan ta båt over til Venezia i Italia. Så dit blir det helt sikkert en dagstur. Jeg har vært i Venezia midt på sommeren før, og vet at det er helvete på jord. Enorme mengder mennesker, trangt, varmt og sinnsyke priser. Men samtidig klarer jeg ikke tanken på å ikke ha leid rundt på Gravlyset i Venezia. Det er for romantisk til å takke nei, hvis du skjønner.

jobber and broker Vi var litt desperate etter å booke enda en ferie, fordi det er lagt opp til buss for tog hele sommeren. Så pendleren jeg lever sammen med, fortjener en skikkelig pause.

kate single i modum Åh, jeg gleder meg skikkelig til ferie i Rovinj! Men først venter Hellas – som jeg også gleder meg veldig til. Spesielt til maten, OMGharry torbjørn aasmyr  ♥

saknad av ivar aasen I dag skal jeg faktisk til Oslo, hvor jeg blant annet skal catche up med to venninner. Må jo sørge for at de ikke glemmer at jeg eksisterer… 😀

sticker images bikes stein knardahl stami lego elves 41178 Jeg har på følelsen at jeg ikke får så mye napp her, men har du vært i Rovinj før? I såfall blir jeg glad for noen tips!

59 kommentarer

 1. bryllupsnatt med dansk fisse sette seg kryssord

  politimester bastian kostyme Så hyggelig, håper virkelig dere får en fantastisk ferie! Det stedet der så helt nydelig ut! Og ja, Venezia om sommeren er helt grusomt, haha 😀

  1. Ida Wulff
   satinder vir singh redbook consumer spending

   kondensatorer mab mp 8 Takk for det 😀 <3

 2. pris geiranger hellesylt monument valley camping

  hvem lurer hvem Rovinj er en koselig by! Gamlebyen er kjempe vakker og romantisk, mange fine spisesteder der.
  Vær obs på at det er svært mange nudiststrender (deriblant også nudistcampinger) som kommer litt uventet, og at det ofte er annenhver nudist og vanlig strand.

  gratangen kommune rådmann Kos dere i fine Rovinj og nyt ferien❤️

  1. steinar martin amundsen gikk ut kryssord

   bomstasjoner kart stavanger Oi da 😀 Kanskje vi skal prøve oss som nudister, hehe… TUSEN TAKK! <3

 3. jones hovercraft splitboard review Jeg har faktisk vært i Rovinj, på familieferie for et par år siden. Gamlebyen er veldig hyggelig, ellers anbefaler jeg å leie sykler for å sykle ut til forskjellige badesteder. Sandstrender er som kjent sjelden kost i Kroatia, men til gjengjeld er det det peneste turkise vannet i Europa, spør du meg. Som de fleste steder, styr unna restaurantene helt nede ved havnen, hvor innkasterne jobber og prøv å finne en oppe i de små gatesmugene. Det gir en mye mer autentisk opplevelse. Ellers er det mange muligheter for å leie seg inn på forskjellige båttturer i nærområdet. God tur!

  1. motley crew shout at moves rostock trelleborg fahrplan

   archangel michael oracle cards Gleder meg til vannet 😀 Takk for do’s and don’ts <3

 4. Victoria
  suzuki hybrid swift review telefon el stolper til salgs

  upper east side apartments for sale Så gøy at dere skal dit! Har vært der flere ganger og det er et fantastisk sted. Et tips er å ta båten til Catalina, en øy med en fin strand rett utenfor. Pula er også fint! Husk badesko, jeg tråkket på kråkebolle og det er dritvondt 🙂 Gleder meg til å lese om turen deres!

  1. tel ugh mp3 Auuu, kråkebolle! :O Badesko er et must 😀 <3

 5. lori regulus group lori login vesla karin grotbaek

  gift og skatt 🙋🏻‍♀️Forldrene mine er fra Kroatia! Gøy at folk begynner å få øynene opp for de mindre byene der. Å traske rundt i Rovinj er jo så romantisk! Kanskje dere til og med dropper turen til Venezia 😉 Gamlebyen er selvfølgelig et must, og hvis dere ønsker å komme unna folkemengdene på strendene anbefaler jeg å ta badingen på småøyene som ligger rett utenfor – Sveti Andrija eller Sveta Katarina. Men fine strender og mer bortgjemte svaberg i selve Rovinj også så klart. Pula er også verdt en liten rundtur 😉

  1. bacon gang roblox Så herlig! 😀 Tusen takk for tips, de er notert <3

 6. radioaktivt avfall lyser blått viola stormote fredrikstad

  gull kjede 0 6 mm GUD der vil jeg og😍

  1. familien flytter til egypt 😀 <3

 7. peacock stol house doctor Jeg og Ida Helene (din bestis) har vært her sammen én gang, også har jeg feriert her 2 ganger siden. Helt nydelig plass. Anbefales å ta båten ut til øyene for å bade (Event lei dere en liten båt å dra på utflukt).
  Flere nydelige spisesteder langs klippene i gamlebyen. Nyt og gled deg masse. Rovinj er en perle

  1. Ida Wulff
   søramerikansk giftslanger kryssord ansvarlig lege ryggeheimen

   ifinner du noen personlige pronomen Så morsomt, ante ikke at Ida har vært der 😀 Takk for tips!! <3

 8. communication plan of a research project Jepp, jeg og kjæresten var der i fjor. Fantastisk sted! Nydelig mat, krystallklart vann, trange gater…akk! Anbefaler Gelateria italia dersom dere er glad i gelato (og hvem er ikke det?)… Ta båten til Isola Rossa for bading, eller sykle ut til badestedene fra byen. Tilbragte noen dager i Pula også, og tok dagstur til Venezia derfra. Det var som du sier VARMT, SVETT, og masete. Jeg er usikker på om jeg vil anbefale dette, da det ble svært hektisk å være her på dagstur i varmen (men selvfølgelig: veldig romantisk å være der sammen med kjæreste…). GLED DERE

  1. insektsbitt i arm Gleder meg enda mer av å lese dette!! 😀 Takk for at du ville dele <3

 9. kjølevæske lekkasje peugeot partner buy land africa

  mormonernes bok det norske teater Vi var 2 uker i Rovinj i fjor sommer, på Hotel Lone. Seriøst, kanskje den beste kjæresteferien vi noensinne har hatt 🙂 Den slo både Bali og Mexico! Vi syklet eller gikk inn til byen hver kveld, og det er mange nydelige restauranter, og alt av mat og drikke er billig. Vi var også på beach club’n (Montemulini) nesten hver dag, men tok også båten ut til de små øyene rett ved.

  synger ikke julesanger lenger i skolen Anbefaler å jogge på morgenen i nasjonalparken Zlatni Rt.
  Vi tok også en dagstur til Venezia, men ettersom dette bøy på tiiiiidenes bølger i Adriaterhavet og sjøsyke, ble kanskje ikke dette verdens kuleste dag, men Venezia er fint, selv om det er stappfullt med turister. For å å si det sånn, nokså mye mer avslappende på stranda i Rovinj…

  bord dekket til julaften Det er dårlig/eller ingen busser som går fra flyplassen i Pula til Rovinj, så her må du gå for taxi. Ca 40 min uten kø, og koster 500-600 kr. Pula er også verdens minste flyplass uten særlig tilbud, så ikke regn med super god stemning her. LOL

  1. Ida Wulff
   taming giganotosaurus ark dnb nord login

   geoff roberts uk Åh, det hørtes ut som en helt fantastisk ferie <3 Og så morsomt at dere likte den bedre enn Bali og Mexico. Vi gleeeder oss! Og tipsene er notert, tusen takk :*

 10. improvizasia nå tnt valgets kval betydning

  vent air cooler Rovinj er supert! Lei sykler og dra ut i parken som ligger på en halvøy, der finner dere deres egne private badesteder. Nydelig! Var der i fjor, og det var faktisk overraskende mange nordmenn der. Perlen er ikke så skjult som man skulle tro. Men flott, det er det 🙂

  1. fast kommunikasjon data coop innlandet vinstra

   parasonic varmepumper luft til vann priser Takk for tips! 😀

 11. egne kurser kjøkken urverket ekte klokker

  kakerlakkene jo nesbø Hurra! 🙂 Jeg har faktisk vært i Rovinj hele to ganger! Vi likte det så godt første gangen at vi likegjerne reiste tilbake året etter også. Det begynner dog å bli mange år siden, men det jeg husker er at det er en fantastisk flott plass! Det som fascinerte meg mest var båttaxiene og det flotte, krystallklare vannet! Ps: husk badesko! 😉 Gode restauranter i gamlebyen! God tur!

  1. manchester city history kvinner arbeid norge

   livet etter døden Som jeg gleder meg når jeg leser ordene dine!! 😀 <3

 12. pasient skade erstatning selge hytte privat

  rakto garam kora bidrohi kobita mp3 Så deilig! Krysser fingrene for at dere slipper alt det der denne gangen, så utrolig kjedelig. Skal til Hellas for første gang, noe spesiell mat som må prøves? Klem

  1. ulike rosa farger maling gume så zastitom naplatka

   tareq taylor oppskrifter Jeg har bare vært i Hellas én gang før, og da levde jeg på gresk salat, tzatziki, grillet og fetaost. Gravlyset roper «pita i gyros» og «kleftiko» på sidelinjen her, så det må du visst også prøve 😀 Goood tur!

 13. jakes restaurants portland or downtown Var nettopp i Rovinj! Vi bodde på en liten øy rett utenfor, men tok båt inn flere kvelder for å spise. (Anbefaler å ta båt ut hit en dag for soling, kan ligge på solsenger rundt hele øya og ikke oppå alle andre turister! Øya heter st. Andrea, tar 15 min med båt) Rovinj er en superkoselig liten by med trange, små gater overalt. Vi tok også båtturen til Venezia, tar ca 3t hver vei og man får ca 6 timer der, litt hektisk men rakk å se masse likevel. Vannet er forresten heeelt fantastisk, bare å glede seg! Good tur!

  1. Ida Wulff
   listen happy birthday german combat awards

   bordvers ved begravelser TUSEN takk for tips! 😀 Tror jeg så på hotell på den øya du snakker om, så dit skal vi dra en tur <3

 14. legekontorer i drammen Ååh der har jeg faktisk vært! SÅ koselig og idyllisk <3 Er mange år siden nå, så tips er det dårlig med.. Men at du blir fornøyd tviler jeg ikke på! Venezia derimot.. Hehe, har ikke mye til overs for den byen!

  1. standardiserte pasientforløp hjerteinfarkt best geometric backgrounds

   huawei p9 lite deksel Weee 😀 <3 Hehe, regner med at vi kommer til å svette litt i Venezia…

 15. prosent til desimaltall kult garderobeskap pc

  gleneagles golf course scotland Hei Ida😀

  fransk kylling rase bresse jeg er født i Kroatia, og besøker tanta mi i Rovinj hver sommer. Hvert år får jeg spørsmål om hvilket sted i Kroatia som er finest og det er virkeeelig den fineste byen i hele landet! Rovinj het opprinnelig Rovigno og lå under Italia før, så byen bærer preg av det. Gamlebyen er fin å besøke, der finner dere verdens BESTE pizzarestaurant som heter Sergio. Anbefales! Ellers så anbefaler jeg å leie sykler og sykle gjennom den botaniske hagen, der finner dere litt bortgjemte badeområder. Dere kan ta båt til øyene, det er også veldig hyggelig! En dagstur til Pula anbefales også. Håper dere får en super tur!! Send meg gjerne mld om du lurer på noe😀

  1. trekk perm quilting solver download for excel

   frisk eiendom ringvold park Ååå, dette var kjempenyttig, tusen takk 😀 Fint å få bekreftet at det er et nyyydelig sted. Kan jeg spørre deg hvordan Rovinj uttales? Akkurat nå går jeg rundt og sier at jeg skal på ferie til «Råvinsh». Hehe. Og så heldig du er, som kan besøke familie i et så fint land <3

 16. større stillinger bedre drift smart lipo before and after

  christisgate 13 b Rovinj er så fint! Var der i fjor sommer, anbefaler og ta båten til Venezia. Hørte om en restaurant i rovinj som ligger i sentrum helt nede med sjøen. Der må man booke bord noen dager i forveien. Den gikk vi glipp av… God tur!

  1. sikkerhetsdatablad super stainless boat buddy dronning eufemias gate

   kopperstad i elkem Yey! 🙂 Nyttig å vite at vi kanskje burde booke litt bord på forhånd. Tusen takk!

 17. marin teknikk uib Rovinj er nydelig! Anbefaler restauranten «La Puntalina»:-) Den ligger koselig til langs vannet, og er man tidlig ute anbefaler jeg definitivt å reservere bord på svabergene helt nede ved vannkanten – det er superromantisk! De har også veldig god mat:-) Jeg tror jeg har hatt min fineste middag her!

  1. person in jail can be election candidates tholin og larsson

   daniel kvammen bryllup Tuuusen takk for restauranat-tips 😀 Hurra, det liker jeg <3

 18. operahuset i sydney pris Jeg var i Rovinj for 12 år siden! Da var Kroatia nesten ikke kjent som ferieland enda. Da var jeg 15 og med familien, så jeg tok desverre ikke med meg noen nyttige reisetips.. Men husker det som en flott ferie, og vi dro til Kroatia mange ganger etter dette 😊 vi dro også over til Venezia, det var verdt det. Mye folk, men vakkert sted!

  1. jack ryan movies Så gøy at du har vært der 😀 Kroatia generelt er bare så nydelig, elsker vannet der!

 19. strikke votter barn mønster Bra valg 🙂 Jeg var i Rovinj i 2015. Tok båten over til Venezia (som var dødsvarmt), men verdt å få med seg! Hadde leiebil, så kjørte også litt utenfor byen og fant noen flotte steinstrender uten for mange folk. Husker dessverre ikke navn… Uansett, er mye fint å gjøre også rundt Rovinj, hvis dere blir litt lei av byen 😉

  psykologisk institutt disputas God sommer!

  1. velge sete sas frogs and roses

   dialekter i norge Så herlig 😀 <3 <3

 20. telephone nagar gachibowli lommetørkle på engelsk

  best hedge trimmer Dere kommer til å storkose dere
  tror jeg😀 Jeg var i Rovinj for 4 år siden! Det var vakkert der😍 Da på gruppetur. Ett lite tips er å kjøpe badesko i Rovinj hvis dere trenger det, ikke her hjemme i Norge😊 Har har dessverre ikke andre konkrete tips å gi da jeg ikke husker hvor vi dro eller hvor vi spiste! Dere kan leie sykler, rusle rundt i (gamle?)byen, dra på båttur og ellers nyte livet😀

  stort og svart chords God tur 😀

  1. hvorfor stemme arbeiderpartiet stemmer på sambou

   dy director higher education Så godt å høre! 😀 Og badesko er notert!! Kjøpte meg noen fine, rosa da jeg var på Hvar en gang. Tror ikke jeg badet uten!

 21. large deals nse Jeg har vært i Rovinj mange ganger. En fantastisk by, nydelig mat, hyggelige mennesker og flotte bademuligheter. Anbefaler sykkeltur og båttur til øyene. Hvilket hotell skal dere bo på!

  1. oleana jakke pris Så herlig å høre 😀 Ønsker ikke å skrive hvilket hotell vi skal bo på før vi har vært der.

 22. stort hjortehode sølv riktig leker åpningstider

  pisces horoscope today Hei! Den plassen ser nydelig ut! Ser at du har vært i Kroatia før, så håper du kan hjelpe meg. Jeg har bestilt fly til Split, men har ikke bestemt hvor vi skal bo enda. Har lest om Makarskakysten, Hvar eller Bruc, men er åpen for andre forslag også.
  Vi er ute etter rolig kjæresteferie med fin natur, strender, god mat og kanskje en utflukt snorkling. Kommer ikke til å benytte oss av utelivet.. ser for meg at vi reiser til flere øyer på dagstur, men er opptatt av at vi ikke må i båt for å ha gode restauranter på kveldstid.
  Har du en anbefaling? Skal være der i 6 dager.

  1. påverkar kortison blodtrycket banker app download

   fotoboks mellom ryen og oslo Hei 😀 Jeg har vært på Hvar og Makarskakysten (nærmere bestemt Igrane). Førstnevnte elsket jeg (var med familien og festet ikke). Sistnevnte syns jeg var et kjempekjedelig sted. Men jeg var på venninnetur, og det hadde kanskje vært noe annet hvis jeg var på kjæresteferie. Vakkert er det jo uansett! Men skulle jeg valgt mellom de to, hadde jeg gått for Hvar tror jeg. Håper dere får en kjempefin tur <3

 23. Marte Sofie
  wilcopub airbus vs blackbox airbus oppsplitting av barneflokk ved samlivsbrudd

  hundekjeks kirsten semb tørresen Hei!
  Hva heter hotellet dere har bestilt?

  1. amyotrofisk lateral sklerose + dagbladet leiligheter slovakia til salgs

   hvordan bruke vipps Hei 🙂 Det skriver jeg aldri før jeg har reist hjem fra hotellet.

 24. sangerinne fra vestlandet denne serien må du se

  broen til toscana Vi skal også til Rovinj, vårt nye favorittsted, for andre gang 🙂 dere skal kanskje bo nær Mulini Beach, men hvis ikke anbefales den på det varmeste!! Nydelig å leie sykler og sykle videre rundt klippene, det er flere fantastiske badesteder der. Av restauranter anbefales Kantinon, Pizza da sergio, gaten Ul. Edmonda de Amicisa og restauranten på hotel Monte Mulini. Har også hørt at Puntulina er flott. Det finnes for øvrig en isbar i Rovinj som er helt sinnsyk- farlig godt:) kos dere!!

  1. Ida Wulff
   lykkens grøde nrk faktor grimeton radio station varberg

   revetal senter hovs Tuusen takk, Lille My, alle tipsene dine er notert 😀 <3

 25. barn av rusmisbrukere spar haga stord

  vannbasert måling utvendig Hei:)
  Jeg prøver å se etter hotell der. Hvilken side har dere booket på?

 26. cathy turner countrywide Vi hadde TIDENES kjæresteferie i Rovinj og Lone Hotel i fjor sommer – så misunnelig på dere!!
  Mange gode tips allerede i kommentarfeltet, men sjekk ut Mediterranian Bar som ligger i byen. Der sitter du ute på svaberget ved vannet, og drinks der ved solnedgang, før middag, er et must <3

 27. hinduism in hindi Ligger på en stand i Rovinj akkurat nå. Kan anbefale dagstur til Plitvice Lakes, helt nydelig! Lang busstur, men absolutt verdt det. Restaurant Maestro har alt fra grill til pizza og pasta, og er du heldig får du bord rett ved vannkanten og kan nyte solnedgangen over gamlebyen. Å sykle i naturreservatet er et must – og husk å ta med kamera. Ikke lei sykler på hotellet, det er billigere og bedre sykler rett ved inngangen til reservatet.
  God tur😊

 28. stick paneer tikka in hindi professor yngvar nanoteknologi

  homofobi i idretten Vi var der i fjor – gled deg! Fantastisk sted! Vi bodde på Island Katarina hotel eller hva det heter – utrolig idyllisk sted! Verdt en båttur ut for å kikke. Båtturer, bading og drinker i solnedgangen er mine beste minner.

 29. fiberoptikk og dagslys Ohhh jeg og kjæresten skal også til Kroatia i sommer 😍 Vi skal til Bol – flyr til Split og tar båten over. Kanskje jeg skal tipse om Rovinj til neste gang 😍

  1. 2 åring som ikke klarer å holde fokus administrasjonssenteret i hedmark

   likheter mellom kristendom og islam Så deiiilig 😀 God tur til dere <3

 30. team data system karamja diary osrs

  revenge lyrics pink Rovinj er nydelig! Lenge siden jeg besøkte byen nå, men gamlebyen måå besøkes <3 Gled dere!

  1. Ida Wulff
   støyreduserende hodetelefoner test 2017 kick boxer 2018

   justin trudeau hot Gleder oss max <3

 31. loevetannblad latinsk navn canam mohli instiute

  vibes gate 21 Var på Istria, halvøya Rovinj ligger på 10 dager i fjor. Halvøya er full av fantastiske vingårder og små, gamle landsbyer. Anbefaler å leie en bil en dag, dra på vingård og utforske Istria 🙂

 32. hårspray som ikke gjør haret stivt kryssordoppgaver for barn

  lizard island resort Jeg har vært dær! Utrolig fin by! De som bor der vasker fortauet om morgenen så alt er rent og blir litt Kardemommeby-kulissekaktig. Vi bodde i byen og tok båt ut til en øy om dagen for å bade. Anbefaler det:)

  1. baby vitamin e oil reise liguria området

   gummimatter til mercedes Høres så fantastisk ut der! 😀

Skriv en kommentar

file rename software best bf fitness exercise bike Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

passer elgshoegda for barn

alarmsystem til bobil

heter til salgs

dagsrytme bø skule

tantu boutique hsr layout review

polynevropati hos hest