hvorfor virker ikke netflix SERIETIPS TIL EN REGNVÆRSDAG

retninger innenfor islam HVEM ER JEG. SPØRSMÅLSTEGN. Sånn, virkelig. Det er mandag, jeg har vært på trening – og på vei hjem tenkte jeg: dette var deilig. Håper jeg rekker å trene minst fire ganger til denne uka. 

avtjening av førstegangstjenesten i læretid Hva Gravlyset tenker, vet jeg ikke. Jeg har nemlig begynt å dra ham med på min trening (andre gangen i dag), og nå sitter han sammenkrøket i sofaen og påstår at han skjelver. Det går vel over.

windows 10 download Siden det er litt grått og regnvær (favorittværet mitt, faktisk) tenkte jeg å komme med noen serietips. Begynner å bli en stund siden nå. Men gjett om jeg har sett noen skikkelige godsaker den siste tiden!

lage olje tinnved gabriel jesus png ♥ urban dictionary translate plutselig i desember analyse Safe: En helt ny serie som handler om et gated community med mørke hemmeligheter – jeg skal ikke si så mye mer enn det. Men hvis du har savnet Dexter, så har han en av hovedrollene i Safe. Denne gangen som enkemann og fortvilet alenepappa! Du kan se hele sesongen på Netflix.

akbar name meaning in hindi hallmann frankenberg 2007 ♥ hopp med moped tran dang khoa vu Best Før, sesong 2: Ny sesong av Best Før med Linn Skåber er i gang, hurraaa! Bare tre episoder ute foreløpig, men de kommer vel på løpende bånd nå tenker jeg. Best Før handler om en tragisk dame ved navn Lena, som vi alle er glad for at vi ikke er. Jeg krymper meg og rødmer flere ganger i løpet av hver episode… Du ser den på TV2 Sumo!

jordskinne klb 24 christmas story in ireland ♥ hvilken inneplanter kan vere ute whisky type and price list in india Killing Eve: Helt i starten tenkte jeg snork, men denne er bare helt rå. Handler om en ung jente som er leiemorder, og en etterforsker som prøver å ta henne. Til tider blir det så sykt at jeg bare sitter og måper. Men samtidig er den ikke så ille på skummel-skalaen, pyser kan også se den. Skaff deg HBO Nordic og kooos deg.

alle elsker raymond skuespiller død third age total war ♥ hvordan fjerne leverflekker dramaturgi i tonje glimmerdal Onde Planer: En dokuserie som minner litt om Making A Murderer. Hvis du likte den, kommer du til å like denne også. Hele sesongen ligger på Netflix.

ostekake med pasjonsfruktcurd Nå skal jeg hive meg i dusjen, og starte på middagen. Angrer på at jeg ikke lagde den før trening, for armene mine kjennes ut som gummistrikker nå. Uansett: Håper du koser deg i sofakroken med en god serie i kveld, det er det regnværsdager er til for 😀

14 kommentarer

 1. driver airbag squib Ååå, disse seriene skal jeg kose meg med <3. Ville bare si; når jeg åpner nettleseren min på iPhonen, så er din blogg den som kommer opp som oftest besøkt. Altså. Hvor sykt er ikke det for deg å tenke på? Haha. (Har tenkt på det flere ganger selv, at det må føles så weird, at du er på mange sin «favoritt-side»). Det her er ment som litt snikskryt til deg :-). Husker jeg leste bloggen din når modemet til Internett skrek for å få tilgang, og deeet begynner å bli en stund siden(!!). Gleder meg til flere videoblogger for å bli enda bedre kjent med deg!
  Mandagsklem fra meg ❤️

  1. vedlagt ligger signer arkitektskolen i bergen

   regler voksne ekskursjon HERREGUD, så koselig! Nå ble jeg skikkelig glad. Og ja, jeg husker godt da internett skrek og gjorde fasttelefonen ubrukelig, hehe. Det var tider <3 Stor klem til deg :*

 2. tape plant machine gang photo download

  epileptisk anfall symptomer Du må se dokumentaren The Jinx på HBO, om du ikke allerede har sett den. Creepy true crime!

  1. tungpustet og smerter i brystet kjærlighet og varme på veien

   asfaltenglene full movie Oh, takk for tips!! Den er notert 😀 <3

 3. james shank larvik gutter på youtube

  sarah frandsen gran Jippii endelig nye serietips fra deg🙏🏼🙏🏼 Skal absolutt prøves ut i disse regnværsdager!
  Hååper også at det snart kommer bilder fra leiligheten og en liten update! Så utrolig fint, og jeg får så mye inspirasjon fra deg. Vurderer nå å male stuen i dempet sort, så vil gjerne se flere bilder.
  Ha en fin dag fantastiske deg <3

  1. fremtidens skole nou 2015 frank vs indian rupee

   hindi new fonts Flere bilder kommer, Sandra <3 <3 Stor klem!

 4. 60 kilo pung man live score

  mariusgenser herre rundfelling Du begynner å komme deg på seriefronten. Har du sett denne:
  love movies 2016

  nato strap for rolex submariner Jeg lurer på om du kanskje vil synes den er ok

  docket tech solutions private limited Snasen farge på veggene i det siste, me like! 🙂

  1. trenger å lærer norsk offisielt fra statsråd 2017

   parkinsons sykdom symptomer Hei 😀 Så 10 minutter av den, men bare klarte ikke. Ble for fjåsete for meg – og ikke minst for han jeg ser serier sammen med, hehe :O

 5. se mamma kysser nissen rose gift ideas

  handling of food Hei Ida! Har du sett den danske serien «Perfekte steder»? 😍 Ligger på Sumo, og tenkte momentant på deg når jeg så den! Tilogmed produsert av en Wulff 🙈

  1. isolasion får varme golv steni plater forhandlere

   kalorier i ananas Hehe 😀 Ja, har sett to episoder av den – glemt den litt, men skal definitivt prøve å se den ferdig <3

 6. his bright light Hei Ida!
  Ikke relatert til innlegget.. men jeg må bare spørre.
  Jeg har malt stua i min nye leilighet i dempet sort. Oog er nå litt i sjokk over overgangen.. Nesten så jeg angrer allerede. Vet du har gjort det samme, så lurte bare på om du også fikk en sånn «oi, hva har jeg gjort» følelse med en gang du så fargen?

  1. hva var alf prøysen flink til på skolen pricks in hindi

   general principles of insurance Hei 😀 Superfornøyd fra første sekund! Men vi har store vinduer og veldig mye lys inn, så det føles ikke så mørkt. Noen ganger syns jeg nesten fargen ser litt for lys ut. Hvis du ikke klarer å bli glad i fargen, så er det heldigvis «bare» å klatte på en annen farge. Men håper du blir like glad i den som jeg er blitt 😀 <3

 7. røde islandshester til salgs Om du likte «Making a murderer» må du se «Døden på trappen»!! Den ligger på netflix og jeg slukte alle 13 episodene på 2 dager :O

  1. hollandaise sauce oppskrift dollar general india

   kule ungdomsklær på nett Så den ferdig i går!!! :O HVA TROR DU? Klarer ikke bestemme meg.

Skriv en kommentar

hjerte med treperler lage kostyme hest rytter Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

bevis teknisk fagskole

mist hotels goa

varme fasadepartner as

stor jente som er søt

switzerland and austria

stattestikk over fast food