våkner om natten får ikke sove igjen EN HELT PERFEKT SØNDAG

KRABBEFISKE PÅ BRYGGA 💛

privat omsorg nord A dream come true! Hehe. Mitt kjære Gravlys gikk på Kiwi og kjøpte krabbesnører i går kveld, så i dag har vi sittet på brygga og fisket krabber hele formiddagen. Vi fikk hele 11 krabber – ikke så verst til å være i det skitne vannet midt i byen. Krabbene fikk selvfølgelig vende hjem igjen, etter en liten krabbetur i bøtta.

halmstad skole i rygge fra 1950 Å fiske krabber minner meg sånn om barndommen. Da var det aldri en strandtur uten at bøtte og snøre var med, og jeg kunne bruke timer på å jakte på blåskjell og vente på napp.

byte jsonbyte using ssis Skikkelig koselig søndagsaktivitet foundations of geometry solutions ♥

ekte tine smør I skrivende stund har vi egentlig mamma og pappa på middagsbesøk. Men de fikk en telefon fra naboen om at en måke har kommet seg inn på den innglassede balkongen deres og begynt å ramponere…… SÅ, de måtte ta en pause for å dra hjem og deale med det.

sara nrk super sesong 1 maraton Livet i en sommerby!

spend analysis service india Måker, ass. Får gåsehud hver gang det flyr en forbi vinduet, verste dyret jeg vet om på denne planeten. Men nok om dyr – nå skal jeg komme meg tilbake til middagsbordet og satse på at gjestene snart kommer tilbake 😀

10 kommentarer

 1. bryllupsbudsjett 80 gjester Må høre «Måkene» av Odd Børretzen 🙊😅

  1. Ida Wulff
   gratulerer med dagen bonde godt sagt lesehefte

   grunnskoler i sarpsborg fronter Haha 😀

 2. campus inkrement radius 6 doktor rank syfilis

  smart exercise pictures for kids physical Ugg ja, måker er stress. Men duer er verre! Balkongen min var inntatt av duer. Skitnet til, fjær overalt. Jeg hang opp nett, men en dag jeg kom hjem syns jeg det var så mye aktivitet. Plutselig ser jeg at en due har laget rede og lagt EGG på balkongen. Jeg flippet ut! Hadde vært så duestresset og det bikket over haha, lå på gulvet og skrek, syns de er så ekle. Kjæresten måtte komme å deale med det, mens jeg sto på kjøkkenet med fingrene i ørene og sang høyt og tenkte på blomster og kattunger:D Nå skal borettslaget glasse inn. Håper det fikk bra for foreldrene dine xoxo

 3. antipollution feil peugeot 307 sw ping tool microsoft

  kinneberg bygg og brannsikring haaater måker. Har takterrasse og på 1 mnd har de funnet ut av å ha en såkalt «pooopasoid» på min terrasse.

  1. Ida Wulff
   hvordan kverne kjøttdeig muskelskade etter fall

   skal vi danse velg Fader så irriterende!

  2. schenker as 0581 oslo hammer fall woden box

   kamerat napoleon referat Ifølge papsen så driter fugler der de «merker» at andre fugler allerede har driti, så om man ikke vasker bort shiten fort nok, vil det bli som en stor målskive for andre fugler. Har merket det med bilen min, vasker jeg ikke bort møkken med en gang, er det garantert 3-4 flekker til dagen etterpå.. Merkelig greie!

 4. ironside jump starter svartelistede planter bilder

  bygge terrasse trapp hahah elsker hvordan du skriver Ida! Du er knall<3

  1. hva sier straffeloven om rasisme Takk snille du <3

 5. gardinforretning torshov oslo måker er ikkje dyr, de er fugler 🙂 just saying 😀 men enig ikkje fan eg heller…….heller ikkje kråker og skjærer for de er så lunefulle

  boka som snakker Håper middagen var god…og du når mannen er dårlig må du være snill med ham…som eg er sikker på at du forventer at han er med deg når du er dårlig <3

  1. Ida Wulff
   ferdige porter nordstrand mastemyr hotell tivoli kjøbenhavn

   gode hveteboller oppskrift Hmmm, fugler er da dyr? :p Og ja, selvfølgelig er jeg snill! <3

Skriv en kommentar

rett plikt i sameier underernæring hos eldre på sykehjem Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

lis quiz questions

varetransport lillehammer oslo

slowly we rot

moenstergjenkjenning 3d data

psykososialt team trondheim

kona precept dl